Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

Forum voor zonne-energie pagina

older | 1 | 2 | 3 | (Page 4) | 5 | 6 | newer

  0 0
  0 0

  Per 2 juli 2012 start weer een landelijke subsidieregeling op zonnepanelen:


  De subsidie geldt voor zonnepanelen systemen met een minimum grootte van 600 Wp en een maximum grootte van 3.500 Wp (ongeveer 18 zonnepanelen). Meer dan 3500 Wp mag wel, maar over het meerdere wordt geen 15% subsidie gegeven;
  De subsidie wordt uigevoerd door AgentschapNL (onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken) en kent een maximum van € 22 miljoen euro (op=op);
  De subsidie geldt voor alle technische onderdelen en ondersteunende materialen van het zonnepanelen systeem, zoals de omvormer, zonnepanelen en de bekabeling en stekkers;
  De subsidie geldt niet voor de installatiekosten;
  De subsidie is 15% voor alleen de kosten van het zonnepanelen systeem;
  De subsidie kent een maximum van € 650,00
  De installatie moet binnen 6 maanden gerealiseerd worden;
  De subsidie dient u als klant zelf aan te vragen door middel van het (elektronisch) inzenden van een ingescande getekende koopovereenkomst;
  De subsidie dient elektronisch via een website te worden aangevraagd met behulp van uw DigiD;
  Er is maximaal 1 aanvraag per adres mogelijk;
  De regeling is alleen open voor particulieren, niet voor bedrijven;
  Officiele informatie vind u hier in dit persbericht van de Rijksoverheid:

  [www.rijksoverheid.nl]

  In de telegraaf van afgelopen woensdag staat een interessant artikel over zonne-energie. Rechtsboven op de volgende website kunt u op het plaatje klikken en dan inzoomen.
  [zonne-energie-haanappel.blogspot.nl]

  0 0
 • 06/22/12--13:44: Zonnepanelen (geen reacties)
 • Ben geïnteresseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Ideale situatie: plat dak op het zuiden. Maar zie door alle websites de bomen door het bos niet meer. Wil best investeren maar ook een maximaal rendement. Wil door investeren de maandelijkse energielasten verminderen. Wie geeft mij goede ideeën. Bij welke leverancier etc.??

  0 0

  wie heeft er een over,
  groet annita

  0 0

  Hallo,

  Ik heb een website gemaakt over onze woning die is omgebouwd naar energieneutraal.
  We hebben dus geen energierekening meer!
  Misschien interessant om eens naar te kijken.
  zie: [geen-energierekening-meer.weebly.com]

  0 0

  Allrounder-Offerte Postbus 86, 6130 AB Sittard
  Tel: 06-10851762 info@allrounder-offerte.eu www.allrounder-offerte.eu

  De online offerte specialist; met meerwaarde, voor minder kosten
  Sluit u aan bij de online offerte specialist van de euro-regio, NL,BE,DE
  Waarom kostbare abonnementen bij bonden en beroepsorganisaties als Allrounder-Offerte het zelfde kan, voordeliger. Sluit u aan.
  Wat kunt u van ons verwachten:
  1e Offerte aanvragen op alle gebieden, tuin, huis, bedrijf enz.
  o.a. administratieve diensten, garage, automonteur,klusdiensten
  2e Werkgarantie van max. € 2500,-- (zie voorwaarden)
  3e Levering van materialen tegen inkoopprijs
  4e Huur van gereedschappen en machines, 1e dag gratis
  5e Incassoservice
  6e Investeringsmogelijkheid door Allrounder-Offerte tot max. € 10.000,--
  7e Juridisch advies en waar mogelijk juridische bijstand.
  8e Correspondentie service
  9e Telefoonservice
  10e Gratis vermelding op onze website

  Wat kost dit dan wel, ja u leest het goed
  € 15,00 per maand excl.btw
  Meld u snel aan via www.allrounder-offerte.eu
  Wij leveren de service aan elke onderneming
  Allround-offerte is onderdeel van www.festoj-administratie.eu

  0 0

  Hallo,

  Ik heb een website gemaakt over onze woning die is omgebouwd naar energieneutraal.
  We hebben dus geen energierekening meer!
  Misschien interessant om eens naar te kijken.
  zie: [geen-energierekening-meer.weebly.com]

  0 0

  Zonnepaneel offertes vergelijken

  Bent u van plan om zonnepanelen aan te schaffen en heeft u geen overzicht wat de kosten zijn? Vraag dan gratis 5 zonnepanelen offertes aan bij OfferteAdviseur.nl. Binnen enkele minuten vraagt u bij ons een zonnepaneel offerte aan bij meerdere zonnepaneel leveranciers. Vul het bijbehorende formulier in en wij sturen uw zonnepaneel aanvraag door naar maximaal 5 bedrijven. Vervolgens ontvangt u op maat gemaakte zonnepaneel offertes voor uw opdracht. U vergelijkt zelf de offertes en kiest op basis van prijs en kwaliteit de beste keuze.

  Met vriendelijke groet,

  OfferteAdvsieur.nl

  0 0
 • 11/05/12--10:10: andersiets (geen reacties)
 • 1 En na dezen zag ik vier engelen staan op de vier hoeken der aarde, houdende de vier winden der aarde, opdat geen wind zou waaien op de aarde, noch op de zee, noch tegen enigen boom.

  2 En ik zag een anderen engel opkomen van den opgang der zon, hebbende het zegel des levenden Gods; en hij riep met een grote stem tot de vier engelen, welke macht gegeven was de aarde en de zee te beschadigen,

  3 Zeggende: Beschadigt de aarde niet, noch de zee, noch de bomen, totdat wij de dienstknechten onzes Gods zullen verzegeld hebben aan hun voorhoofden.

  4 En ik hoorde het getal dergenen, die verzegeld waren: honderd vier en veertig duizend waren verzegeld uit alle geslachten der kinderen Israëls.

  5 Uit het geslacht van Juda waren twaalf duizend verzegeld; uit het geslacht van Ruben waren twaalf duizend verzegeld; uit het geslacht van Gad waren twaalf duizend verzegeld;

  6 Uit het geslacht van Aser waren twaalf duizend verzegeld; uit het geslacht van Nafthali waren twaalf duizend verzegeld; uit het geslacht van Manasse waren twaalf duizend verzegeld;

  7 Uit het geslacht van Simeon waren twaalf duizend verzegeld; uit het geslacht van Levi waren twaalf duizend verzegeld; uit het geslacht van Issaschar waren twaalf duizend verzegeld;

  8 Uit het geslacht van Zebulon waren twaalf duizend verzegeld; uit het geslacht van Jozef waren twaalf duizend verzegeld; uit het geslacht van Benjamin waren twaalf duizend verzegeld.

  9 Na dezen zag ik, en ziet, een grote schare, die niemand tellen kon, uit alle natie, en geslachten, en volken, en talen, staande voor den troon, en voor het Lam, bekleed zijnde met lange witte klederen, en palm takken waren in hun handen.

  10 En zij riepen met grote stem, zeggende: De zaligheid zij onzen God, Die op den troon zit, en het Lam.

  11 En al de engelen stonden rondom den troon, en rondom de ouderlingen en de vier dieren; en vielen voor den troon neder op hun aangezicht, en aanbaden God,

  12 Zeggende: Amen. De lof, en de heerlijkheid, en de wijsheid, en de dankzegging, en de eer, en de kracht, en de sterkte zij onzen God in alle eeuwigheid. Amen.

  13 En een uit de ouderlingen antwoordde, zeggende tot mij: Deze, die bekleed zijn met de lange witte klederen, wie zijn zij, en van waar zijn zij gekomen?

  14 En ik sprak tot hem: Heere, gij weet het. En hij zeide tot mij: Dezen zijn het, die uit de grote verdrukking komen; en zij hebben hun lange klederen gewassen, en hebben hun lange klederen wit gemaakt in het bloed des Lams.

  15 Daarom zijn zij voor den troon van God, en dienen Hem dag en nacht in Zijn tempel; en Die op den troon zit, zal hen overschaduwen.

  16 Zij zullen niet meer hongeren, en zullen niet meer dorsten, en de zon zal op hen niet vallen, noch enige hitte.

  17 Want het Lam, Dat in het midden des troons is, zal hen weiden, en zal hun een Leidsman zijn tot levende fonteinen der wateren; en God zal alle tranen van hun ogen afwissen.
  « Openbaring 6Openbaring 8 »

  0 0

  Te koop aangeboden:

  1 container Eging EGP 235 Wp-60C panelen.(546 panelen)
  Prijs € 0,55/wp excl. BTW en transport.
  Positieve tolerantie.
  Levertijd: 1 week.
  Vraag naar de voorwaarden via info@solen-energy.nl
  www.solen-energy.nl

  0 0

  kan ik ook 230 volt krijgen via mijn zonnepaneel?

  0 0

  In Nederland worden steeds meer zonnepanelen geplaatst. Wilt u ook een deel van de verkoop hebben en vakman worden als Solarteur?
  Wij kunnen u helpen met kennis en alle materialen.
  Neem contact op en laat ons vertellen wat we voor u kunnen doen.

  0 0

  Bent u op zoek naar een vakkundige installateur op het gebied van zonnepanelen? En het liefst bij u in de buurt? Kijk eens op www.bespaarinstallateur.nl. Hier vindt u 80 bedrijven die ervaring hebben met het plaatsen van zonnepanelen. Waarom kopen via internet als u ook bij uw plaatselijke vertrouwde installateur terecht kan.

  0 0

  Na een wekenlange zoektocht door het appels en peren bos van zonnepanelen denk ik dat ik in de buurt komt van de juiste keuze (voor mijn budget).
  Toch nieuwsgierig welke omvormer jullie mij adviseren.

  Set 1) 10x Canadian Solar poly 245Wp met SMA SB 2500HF 30
  Set 2) 10x Canadian Solar black 250Wp met Omniksol 3.0K-TL

  Alternatief heb ik nog panelen aangeboden gekregen van Senersun, Talesun en Chinaland. Die van Senersun zijn volgens mij redelijk. Met die andere ga ik volgens mij een behoorlijke stap terug.

  Wat mij ook opviel is dat er ook leveranciers zijn die 10x 240WP aanbieden met een Omniksol 2.0 of een SMA SB 2100TL. Die omvormer is dan volgens mij op het randje geselecteerd, of zit daar nog wat marge in?

  Laatste vraag, waar gaat jullie voorkeur naar uit Omniksol of SMA? Omniksol is gebruiksvriendelijk (uitlezen) SMA heeft zich al aardig bewezen. Maar toch hoe denken jullie erover?

  0 0

  Zonnepanelen worden steeds goedkoper.

  Nu zijn er zonnepanelen te koop voor € 0,80 per Wp. (excl. BTW)

  0 0
 • 01/19/13--03:13: Mastervolt (geen reacties)
 • In een persbericht heeft Mastervolt, de Nederlandse fabrikant van omvormers, aan nieuwe lijn omvormers, de Soladin Web-serieaangekondigd die bestaat uit de Soladin 700 Web, 1000 Web en 1500 Web.
  Volgens het persbericht zitten de allerlaatste snufjes in de nieuwe modellen verwerkt. In ieder geval belooft men dat de nieuwe Soladin's fluisterstil zullen zijn. Dat laatste zal sommige Soladin 600 bezitters als muziek in de oren klinken. Ook zullen nieuwe Soladins sneller opstarten dan de omvormers van de vorige generatie. Nieuw is ook de netwerkaansluiting waaardoor productiegegevens naar een internetserver kunnen worden gestuurd om daarvan via een browser live te kunnen worden geraadpleegd.
  De nieuwe omvormers zullen voor het eerst worden gepresenteerd op de InterSolution beurs in Gent, 23 t/m 25 januari a.s. Het complete bericht is te vinden op de website perssupport.

  0 0

  Subsidiepot loopt gewoon door in 2013, profiteren dus.

  0 0

  Alle materialen voor een zonnestroom installatie.
  Panelen van Eging, Bauer en DMEGC. Vanaf € 0,55/Wp excl. BTW en transport.
  Omvormers van SMA, Kostal, Delta, Enphase, Femtogrid en Goodwe.
  (Goodwe goedkoop en garantie bij de kopen tot en met 25 jaar!!)
  Bent u installateur...vraag naar onze prijzen.
  Wij kunnen ook de engineering voor u doen.
  www.solen-energy.nl
  info@solen-energy.nl

  0 0

  Stuur u offerte voor een zonnestroom installatie door naar: info@solen-energy.nl.
  Wij maken voor u een vergelijkbare aanbieding.

  0 0

  Een installatie vanaf 60 kWp voor € 0,99 /Wp inclusief montage?
  Het kan. Vraag naar de mogelijkheden.
  Gerenommeerde merken. Eging, Bauer, DMEGC, SMA, Kostal, Delta en Goodwe. Geen rommel.
  Vraag een vrijblijvende aanbieding.

older | 1 | 2 | 3 | (Page 4) | 5 | 6 | newer